Εταιρική ιστοσελίδα

Εξέταση αναφοράς σε εταιρική ιστοσελίδα από υπαλλήλους

Κειμενογράφηση εταιρικής ιστοσελίδας και ιστολογίου

Κάθε κείμενο που δημοσιεύετε στην εταιρική ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αναδεικνύει ηγετική σας θέση, να αντανακλά το όραμα και τις αξίες σας και να προβάλλει το προφίλ της επιχείρησής σας.

Για να προσελκύσετε το κοινό που θέλετε και να στηρίξετε τους μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς σας στόχους χρειάζεστε πλούσιο, ποιοτικό και περιεκτικό περιεχόμενο που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες του κοινού σας. Είμαι εδώ για να το δημιουργήσω για εσάς.

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κάνετε θετική εντύπωση στο στοχευμένο σας κοινό και να προσελκύσετε δυνητικούς πελάτες. Tα κείμενα του ιστοτόπου σας και οι αναρτήσεις στο εταιρικό blog αποτελούν τη βάση της στρατηγικής περιεχομένου της εταιρείας σας.

Μέσα από το ιστολόγιο σάς δίνεται η ευκαιρία να προβάλλετε την τεχνογνωσία σας και να μοιραστείτε τα νέα της επιχείρησής σας. Με τον τρόπο αυτό θα την καταστήσετε ως μία αναγνωρίσιμη και έμπιστη πηγή πληροφοριών στη συνείδηση του κοινού. Μην ξεχνάτε πως ο ιστότοπός σας είναι το πρώτο σημείο επαφής ανάμεσα στην εταιρεία σας και τους δυνητικούς σας πελάτες. Φροντίστε να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ελάτε σήμερα σε επικοινωνία με έναν επαγγελματία κειμενογράφο.

Ανανεωμένο περιεχόμενο blog για διαρκή αξία

Oι αναρτήσεις ιστολογίου αρχίζουν να «παλιώνουν» μετά από 18-24 μήνες, κάτι που θα οδηγήσει τον ιστότοπό σας σε χαμηλότερη κατάταξη. Η Google χρειάζεται διαρκώς ενημερωμένο περιεχόμενο. Δουλειά μου είναι να σας βοηθήσω να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος.

Ως κειμενογράφος αναλύω προσεκτικά το ιστολόγιό σας, πραγματοποιώ ανάλυση ανταγωνιστών και ανακαλύπτω νέες λέξεις-κλειδιά. Ανανεώνοντας το υπάρχον περιεχόμενο ανακτάται η αξία του ιστοτόπου σας και ανεβαίνετε σε κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

εταιρική ιστοσελίδα
Άνδρας που κρατάει σημειώσεις σε έγγραφο για εταιρική ιστοσελίδα

Επιχειρηματικά άρθρα για εταιρική ιστοσελίδα

Η δημοσίευση άρθρων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την προώθηση της επιχείρησής σας. Κι αυτό γιατί αποτελούν απόδειξη της τεχνογνωσία σας και συμβάλλουν σημαντικά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία και και το κοινό σας, αυξάνοντας παράλληλα την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

Επιχειρηματικά κείμενα μπορεί να είναι κάθε μορφή περιεχομένου που προβάλλει την επωνυμία σας. Περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων άρθρα για δημοσίευση σε περιοδικά ή εφημερίδες, όπως επίσης και αναρτήσεις ιστολογίου για δημοσίευση σε έγκυρους ιστοτόπους.

εταιρική ιστοσελίδα

Χρειάζομαι κειμενογραφία για εταιρική ιστοσελίδα

Δελτία Τύπου για εταιρική ιστοσελίδα

Τα δελτία τύπου είναι ένα πολύ αποτελεσματικός μέσο επικοινωνίας της επιχείρησής σας με κοινό και πελάτες και  προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας στο κοινό σας.  Η σύνταξη ενός δελτίου τύπου αφορά σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Διαφέρει από την κειμενογράφηση ιστοσελίδων και τα seo κείμενα, καθώς απαιτεί δημοσιογραφική προσέγγιση. Ένα επιτυχημένο δελτίο τύπου, περιλαμβάνει πληροφορίες, όπως:
– λεπτομέρειες γύρω από την ανακοίνωση
– ονόματα και τίτλους των προσώπων
– στατιστικά στοιχεία, αριθμούς ή άλλα δεδομένα
– πολυμέσα (φωτογραφίες ή βίντεο).

εταιρική ιστοσελίδα
εταιρική ιστοσελίδα

Case studies για πρόσθετη αξία

Τα Case studies (μελέτες περιπτώσεων) αποτελούν βασικό συστατικό μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής περιεχομένου, αφού καταδεικνύουν την πραγματική αξία των υπηρεσιών της εταιρείας σας. 

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες καταγράφουν με λεπτομέρεια:
– τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο πελάτης σας
– τις συγκεκριμένες λύσεις που προσφέρατε
– το αποτέλεσμα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Παρουσιάζοντας την πρακτική εφαρμογή της στρατηγικής σας και τα αποτελέσματα που έχει επιφέρει, εκθέτετε στους υποψήφιους πελάτες τον τρόπο δράσης και την ποιότητα των υπηρεσιών σας.