Κειμενογράφηση ιστοσελίδων

κειμενογράφηση-ιστοσελίδων

Κείμενα για ιστοσελίδες

Η κειμενογράφηση ιστοσελίδων είναι τόσο σημαντική όσο και η κατασκευή μίας ιστοσελίδας. Μέσα από το γραπτό περιεχόμενο o καταναλωτής έχει στη διάθεσή του λεπτομερείς περιγραφές προϊόντων και υπηρεσιών.

O υποψήφιος αγοραστής αποκτά πρόσβαση σε πλούσιο ενημερωτικό και επαιδευτικό υλικό, αναλυτικούς οδηγούς με χρήσιμες πληροφορίες, συγκρίσεις προϊόντων και αξιολογήσεις υπηρεσιών.

Το εξαιρετικό περιεχόμενο παίζει μεγάλο ρόλο στην προσέλκυση κοινού. Γι’ αυτό, δημιουργώ περιεχόμενο που ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, προσελκύει δυνητικούς πελάτες και διευρύνει το πελατολόγιό σας.

Προσφέρω κειμενοφράφηση για ιστοσελίδες και blog και δημιουργώ αναρτήσεις για τα social media, που απευθύνονται στο στοχευμένο σας κοινό και φέρνουν αποτελέσματα.

Τι είναι η κειμενογράφηση

H κειμενογράφηση ή κειμενογραφία είναι η δημιουργία διαφημιστικών κειμένων με στόχo να προσελκύσουν το κοινό και να το πείσουν να αναλάβει δράση (π.χ. να προβεί σε αγορά ή να επισκεφθεί μία ιστοσελίδα).

Ποιος αναλαμβάνει την κειμενογράφηση

Ο κειμενογράφος είναι ο επαγγελματίας που αναλαμβάνει τη δημιουργία, τη διόρθωση και την επιμέλεια γραπτών κειμένων για διαφορετικά μέσα.

Από περιεχόμενο για καμπάνιες μάρκετινγκ και διαφημίσεις μέχρι κείμενα για προώθηση ιστοσελίδων και ενίσχυση του brand awareness.

Μπορεί επίσης να αναλάβει την ανανέωση του περιεχομένου ενός ιστοτόπου, μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο, έρευνα και συγγραφική δεξιότητα.

Πριν συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς ξεχωρίζει ο καλός κειμενογράφος.

κειμενογράφηση ιστοσελίδων
κειμενογράφηση ιστοσελίδων

Πώς δουλεύω

Σχεδιάζω για εσάς μία ολοκληρωμένη στρατηγική περιεχομένου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

  • Με εκτενή έρευνα εντοπίζω πού βρίσκεται το στοχευμένο σας κοινό και πώς μπορούμε να το προσεγγίσουμε.
  • Δημιουργώ περιεχόμενο που μεταφέρει το μήνυμα της επωνυμίας σας και προσφέρει εύστοχες απαντήσεις σε ό,τι αναζητά το κοινό σας.
  • Παράλληλα, φροντίζω να ενσωματώνω στα κείμενα στοχευμένες λέξεις-κλειδιά που ανταποκρίνονται στην πρόθεση αναζήτησης του κοινού σας.

Γιατί να με επιλέξετε

Παρέχω κειμενογράφηση ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση στο πλούσιο, ποιοτικό και χρήσιμο περιεχόμενο που αναδεικνύει την αξία του ιστοτόπου σας.

Παράλληλα, αναλαμβάνω τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων σας με στόχο την ανοδική κατάταξη του site σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, ώστε να εμφανίζεται σε κάθε αναζήτηση του κοινού σας, από τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ως την αγορά.

Oι υπηρεσίες

Η κειμενογράφηση, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες SEO που παρέχω, σάς οδηγούν στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google.

Αναλυτικά, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Κειμενογράφηση για ιστοσελίδα
  • Άρθρα ιστολογίου
  • Newsletters
  • Δελτία Τύπου
  • Επιχειρηματικά άρθρα
κειμενογράφηση ιστοσελίδων

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω την κειμενογραφία ιστοσελίδων;

Τα τελευταία χρόνια, με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την «έκρηξη» του ηλεκτρονικού εμπορίου τα ηλεκτρονικά καταστήματα και οι επιχειρήσεις διαθέτουν πλέον όλο και περισσότερους διαδικτυακούς πελάτες. Το πλούσιο και χρήσιμο περιεχόμενο προσφέρει στον επισκέπτη ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και καθορίζει μαζί με άλλους παράγοντες την κατάταξη του ιστοτόπου στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Τι κάνει ένας κειμενογράφος ιστοσελίδων;

Ο επαγγελματίας copywriter δημιουργεί χρήσιμο και πρωτότυπο περιεχόμενο για να προσελκύσει στοχευμένο κοινό σε όλα τα στάδια της διοχέτευσης μάρκετινγκ. Φροντίζει, παράλληλα, το περιεχόμενο να ακολουθεί τους κανόνες της βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης.

Ποια είναι τα οφέλη του content marketing;

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 71% των B2B marketers τον τελευταίο χρόνο επενδύουν περισσότερο στο μάρκετινγκ περιεχομένου. Ο σχεδιασμός, η δημιουργία και η χρήση του περιεχομένου μίας ιστοσελίδας είναι κομμάτια του μάρκετινγκ περιεχομένου.
Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες του μάρκετινγκ περιεχομένου έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές πηγές επισκεψιμότητας για τον ιστότοπό σας προσελκύοντας νέους δυνητικούς πελάτες.

symmetry marketing cta

Χρειάζομαι κειμενογράφο ιστοσελίδας